Networking

"You don't get to 500 million friends without making a few enemies" - The Social Network

Jag måste nog säga att The Social Network är en av årets bästa filmer, kan starkt rekommendera den för er!
Varit på stan idag med Emilia och fikat samt såg den filmen ( The Social Network ) på bio. Det var skit mysigt :) Blir stan med henne imorgon också eftersom vi inte precis hann gå i affärerna :(

Igår fyllde pappa 49! Så då åkte jag med honom upp till en mc butik i Helsingborg på morgonen så han fick köpt värmehandtag till nya motorcykeln :) Gav han även 5 presenter från Stefan och mig, han blev lite förvånad över mina val men vissa var kanske förutsägbara dvs homer strumporna ;) Men annars tror jag han tyckte om dem. Men när vi kom hem så storstädade jag hela övervåningen samt rensade lite av mina saker i badrummet. Slängde en hel del ska jag berätta, är inte hel chockad över det. Så nu är toaletten fin och fräsch och det ekar nästan där inne nu :)

På kvällen stack vi till Vagabond för middag sen blev det ett oplanerat visit till SF på Entré för att se Legeden om Ugglornas Rike i 3D, och btw så är jag rädd för ugglor! Men det gick helt okej eftersom dem inte attackerade mig :) 

Nu har man i alla fall lov!

Följ min blogg med bloglovin




Saknar

Fy vad jag saknar London, eller Storbritannien generellt sätt.
Hjälper ju inte att alla typ sticker dit just nu i heller, värsta glädjedödare är dom. Jag vill ju också!

Även om jag inte kommer in på något universitet där över så sticker jag nog dit i alla fall och försöker skaffa jobb där. Finns säkert något piss jobb man kan ta! Och boende, finns väl park bänkar? 
Men i alla fall, jag har varit ledig idag, det var najs ska jag berätta för er.

 

Emma


Fixat

Idag fixade jag min praktik plats! Woohoo, blev en snabb lösning genom att ringa min praktik som jag hade i våras. Hotell Temperance inne i Malmö fick det bli, ljög gjorde jag lite genom att säga att min nuvarande  praktik var tvungna att lämna återbud sista sekund. Så tur var kunde Maja squeeza  in en 4:de praktikant, tror det hade mycker med att göra att jag var där 10 veckor i våras :P

Men idag när vi började fick alla som redan hade praktik en uppgift medans min var att skaffa praktik.
Dem andra i klassen ska göra detta imorgon men eftersom jag fixade min uppgift under rasten så är jag ledig imorgon!!!
DET GILLAS MYCKET!



Emma

Trötter

Fy vad jag är trött!
Sitter i min brors lägenhet, precis käkat kinamat och det var smaskens :D

Gjorde min presentation om Puerto Rico, och nej inte charterorten utan landet i väst indien! Men fy vad man blir nervös när man står framför massa med folk och pratar. Jag typ stammar och blir febrig :(
Men min lärare gav mig nån tips hur jag ska göra nästa gång för att få det bättre, vilket jag tycker är bra för jag går ju i skolan för att lära mig!

Är så taggad på att skirva mitt brev till universiteten och få reda på om jag kommit in eller ej, men vet ej hur lång tid det tar ju. Har ju inte fått mina betyg än iheller samt att jag ska skicka mail till mina gamla lärare och se om någon är intreserrad utav att bli min referns...

Snart dags att bege mig hemåt...men kan inte röra på mig! Är ju skit mätt!



Emma

Tjoho!

Ja då sitter man här och pluggar, tycker det är ganska så kul faktiskt :)
Puerto Rico är ett land man skulle kunna åka till bara för att det ska vara så! En liten ö i västindien med grader på sommaren runt 30c , det låter väl helt okej? Med tanke på att dem har graer runt 20-25 på vinter och aldrig under 20 :D

Fortfarande inte fått mina betyg än :( Men hoppas att dem kommer snart...

Snart är det vinter folk! Fan vad nice! :D


Emma

Ny vecka

Så då var det ny vecka igen och jag är nästan helt frisk nu :D
Men inte helt, det är inte bra att ha sängen brevid mitt fönster eftersom mitt fönster drar kallt :(
Så jag har fortfarande ont i halsen, men det ska fixas efter vi målat om i mitt rum. Tror inte någon vill köpa ett hus med ett rum med turkos/mint färgade väggar ;) Så mitt rum ska typ bli beige aktigt.

Men jag fick svar från Marie (min gammla rektor) och hon ska skicka mina betyg på engelska till mig denna vecka! Det är bra att ha gått på en liten skola för vår rektor hade all tid i världen för oss, hon älskade oss elever och tyckte om att gå in i klassrummen för att prata. Klara Nya Gymnasium är då helt enkelt bäst! :D

Måste göra mina läxor idag också, engelska grammatik samt bransch läxan. Vi ska tydligen fått något i kommuntikation men det vet jag inte så mycket om. Så tänkte göra engelskan samt bransch läxan sen idag hos Stefan tills han kommit hem.

Fick även mina kort som jag beställde förra veckan, 75 st! Dem blev skit bra, riktigt nöjd blev jag eftersom jag inte beställt kort på jättelänge :D Nu så måste jag hitta fler ramar så jag kan rama in dem som jag tycker bäst om...

Emma

Vilodag

Idag är det söndag, vilodag enligt biblen tydligen och därför ska jag bara vila mig idag med tanke på att jag har skola nästa vecka.
Har slagit in pappas presenter, alla 5 stycken. Hoppas att han kommer att tycka om dem för han får inga ny.

Slagit in mammas julklapp, 1 av 2. Visste inte hur jag skulle slå den stora klumpiga sak så satte mig när och tänkte lite. Tills slut kom jag på att man kunde slå in den som en såndär smällkarameller man gjorde på dagis, ska ta foto på den sen så ni fattar mera.

Annars kanske man ska göra lite läxor, men har inte fått reda på om vi fått något. Men gör lite på geografi häftet vi fick för 4 veckor sedan.

Emma

Då har man detta igen

Jaså, man kan tydligen inte undvika att skaffa blogg när man ska göra stora förändrigar i sitt liv, tex att bli vuxen och klok. Men det är jga ju inte än, i alla fall inte klok.

Jag har denna vecka bestämt mig för att göra något som borde bli gjort förra året, att söka till universitet i Storbrittanien. Jag kommer håller er uppdaterade om mina framgångar och icke så lyckade framgångar, dvs misslyckanden.

Kommer även blogga om den linje jag läser på Folkhögskolan i Östra Grevie.



Igår skickade mail till min förra rektor om hon kunde fixa översättning på mina gymnasiebetyg, men eftersom jag skickade mailet vid 22 tiden så räknar jag inte med något svar denna helg. Men imorse slutförde jag mina val via UCAS. Nu ska man bara fylla i allt samt skriva det dära brevet där man ska "sälja" sig själv på ett lämpligt sätt. Det kommer nog att bli tufft men det ska nog bli bra till slut.


Emma

RSS 2.0